b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


CHERRY 2000CHERRY 2000 (1987)
THE LAWLESS LANDTHE LAWLESS LAND (1988)
DEAD MAN WALKINGDEAD MAN WALKING (1988)
A MAN CALLED RAGEA MAN CALLED RAGE (1984)
2019: AFTER THE FALL OF NEW YORK2019: AFTER THE FALL OF NEW YORK (1983)
WARRIOR OF THE LOST WORLDWARRIOR OF THE LOST WORLD (1983)
DEF-CON 4DEF-CON 4 (1985)
BATTLETRUCKBATTLETRUCK (1982)
DEATH RACE 2000DEATH RACE 2000 (1975)
THEY LIVETHEY LIVE (1988)
FORTRESSFORTRESS (1993)
CYBORG 2087CYBORG 2087 (1966)
MILLENNIUMMILLENNIUM (1989)
TRANCERSTRANCERS (1985)
THE ULTIMATE WARRIORTHE ULTIMATE WARRIOR (1975)
MIRACLE MILEMIRACLE MILE (1988)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
CRIME ZONE (1989) (, )
:
Age Line
15
  CRIME ZONE  
: , ,
: , , , , , Sexploitation,
Luis Llosa
David Carradine, Peter Nelson, Sherilyn Fenn, Michael Shaner, Orlando Sacha, Don Manor, Jorge Bustamante, Alfredo Alvarez Calderon, Francisco Giraldo, Clare Beresford
Daryl Haney
Luis Llosa, Roger Corman, David Carradine
Rick Conrad
Cusi Barrio
William Flicker
:

Σε να μετ- αποκαλυπτικ μλλον να νεαρ ζευγρι γνονται απρθυμοι τρομοκρτες ταν προσλαμβνονται απ ναν μυστηριδη νδρα με στχο να πλξουν την φασιστικ κυβρνηση. μως ο τελευταος χει δικ του προσωπικ ατζντα.

:

Crime Zone 1Εδ χουμε μια εντελς ξεχασμνη post apocalyptic περιπτεια δρσης, που εκτς το νομα του David Carradine και της πανμορφης Sherilyn Fenn στα credits βρσκεται και αυτ του μγα Roger Corman στην παραγωγ. Υπ νορμλ συνθκες, αυτ τα τρα ονματα θα εχαν δη εξασφαλσει remastered κυκλοφορα σε Blu Ray, αλλ πως χω πει πολλς φορς απ αυτ το site, γνωσται οι βουλα των εταιριν διανομς. Προσωπικ εδα την ταινα απ την γενικ καλς ποιτητας εικνας ελληνικ βιντεοκαστα και το χαμγελο μονιμοποιθηκε στο πρσωπο μου απ τα πρτα μχρι τα τελευταα λεπτ της προβολς αφο πρκειται για μια ταινα που γενικ ξεχωρζει στη φιλμογραφα του μεγλου πρωτοπρου του παγκσμιου low budget σινεμ, Roger Corman.

Crime Zone 2Η υπθεση διαδραμματζεται σε να εναλλακτικ μλλον, που ο κσμος μετ απ θανατηφρα επιδημα και τον Τρτο Παγκσμιο Πλεμο ελγχεται απ να απολυταρχικ καθεστς που χει εξαφανσει σχεδν ολοκληρωτικ το γκλημα. μως το τμημα γι αυτ εναι μεγλο, καθς οι πολτες χωρζονται σε κατηγορες ανλογα με την προσφορ τους στην κοινωνα και αστυνομεονται γρια ακμα και για προσωπικ θματα πως το σεξ, που εναι πλον παρνομο εκτς των εγκεκριμνων χρων.

Crime Zone 3ρωας της ιστορα ο Bone (Peter Nelson) που xνει με κομψo τρπο τη δουλει του και βρσκει παρηγορι στην αγκαλι μιας μορφης ιερδουλης ονματι Helen (Sherilyn Fenn). Οι δυο τους γργορα ερωτεονται και προσλαμβνονται απ ναν μυστηριδη τυπ ονματι Jason (David Carradine) για να κνουν διφορες ληστεες με απτερο στχο την ενδυνμωση μιας επαναστατικς ομδας, ο ηγετης της οποας συνελφθη και βασανζεται απ τις αρχς. παθλο τους θα εναι χρμα και φυγ απ την Ζνη του Εγκλματος που ζουν σε μια απομακρυσμνη περιοχ που πιστεουν τι εναι καλτερη.

Crime Zone 4μως το ζευγρι θα βρεθε ξαφνικ ανελητα κυνηγημνο απ τις αρχς καθς ο Jason τους προδδει και με τη βοθεια ενς ηλικιωμνου θα προσπαθσουν να κλψουν να ελικπτερο για να μεταβον στην υποτιθμενη Γη της επαγγελας, προσχοντας παρλληλα να αποφγουν τον ανισρροπο πρην φλο του Bone, Kreon (Michael Shaner) ο οποος απ την αρχ δεν εδε με καλ μτι τη σχση του Bone με την Helen.

Crime Zone 5Η υπθεση εναι μεν γνριμη, αλλ το σενριο του Daryl Haney προσπαθε φιλτιμα να ξεχωρσει απ τις περισστερες αντστοιχες παραγωγς, με αρκετ βαθμ επιτυχας. Το σμπαν της ταινας εναι βγαλμνο απ το 1984 του ργουελ, καταπιεστικ, μουντ και απαισιδοξο και- δυστυχς- χει αρκετος παραλληλισμος με την πορεα της ανθρωπτητας στις μρες μας που φαινεται τι δεν χει μθει και πολλ απ τις δεκδες post- apocalyptic ταινες που κυκλοφρησαν τις δεκαετες του 80 και 90. Υπρχει η ρχουσα τξη η οποα κατευθνει τις πολυριθμες δυνμεις καταστολς κι εκενες με τη σειρ τους κνουν κατχρηση της εξουσας τους σε κθε ευκαιρα παρενοχλντας και βασανζοντας τους πολτες για ψλου πδημα.

Crime Zone 6Το μλλον των ηρων φαντζει δυσοωνο και τσι η απφαση τους να μεταμορφωθον σε post apocalyptic Μπνι και Κλιντ μοιζει αναπφευκτη και δικαιολογημνη. Αυτ δνει το ναυσμα για διφορες σκηνς δρσης οι οποες λαμβνουν την μερδα του λοντος απ το χρνο προβολς. Σε δετερη μορα ρχεται νας καλοδεχομενος κοινωνικς προβληματισμς για την πορεα της ανθρωπτητας αλλ και για το μλλον της στο σμπαν της ταινας, εν η ερωτικ σχση του πρωταγωνιστικο ζεγους επσης χει αρκετ ενδιαφρον απ να σημεο και μετ.

Crime Zone 7Το ζευγρι των πρωταγωνιστν χει μια ξεκθαρη χημεα μεταξ τους, με τον γενικ περιορισμνων υποκριτικν δυνατοττων Peter Nelson να μπανει σο μπορε στο πετσ του ρλου του και να μην τον προδδει, εν η κουκλρα Sherilyn Fenn εναι χρμα οφθαλμν και κλβει την παρσταση σο βρσκεται σε πρτο πλνο, εν δεν θα μποροσαν να λεπουν και οι αναγκαες σε μια exploitation ταινα σκηνς που βγζει τα ροχα της! Ο David Carradine που συμμετχει και στην παραγωγ εμφανζεται μετ το πρτο μισωρο, αλλ απ εκενο το σημεο και μετ εναι πραγματικς πρωταγωνιστς, επιβλητικς και γενικ σε μεγλα κφια, σο και ο Michael Shaner στο ρλο του μισογνη και τρελαμνου Kreon που εναι σο υπερβολικς σο πρπει.

Crime Zone 8Απ εκε και πρα, αργοκνητα σημεα δεν υπρχουν στην ταινα, με τον ρυθμ να εναι γενικ πολ καλς, τα εππεδα της παραγωγς εναι κτι παραπνω απ επαρκ για τον δεδομνα χαμηλ προπολογισμ και λα συνοδεονται απ αρκετ καλ ηλεκτρονικ μουσικ και ατμοσφαιρικ φωτογραφα. Το φινλε επιφυλσσει αρκετς εκπλξεις, πως και γενικ ολκληρο το CRIME ZONE που εναι μια δικα ξεχασμνη ταινα που ξεπερνει με νεση αρκετς προγενστερες και μεταγενστερες αντστοιχες παραγωγς.

Crime Zone 9Κποια προβληματκια δεν μπρεσε να αποφγει ο σκηνοθτης Luis Llosa (THE SPECIALIST, ANACONDA), πως οι κακοστημνες και νευρες σκηνς δρσης, κποιες τρπες στο σενριο, ορισμνοι διλογοι b-διαλογς και cheesy ερμηνεες απ τους συνδευτικος χαρακτρες, αλλ σε γενικς γραμμς πρκειται για μια διασκεδαστικ και αρκετ επιτυχημνη b-movie επιστημονικς φαντασας που λογικ θα ικανοποισει τους ολονα και αυξανμενους fans του post apocalyptic εδους και αξζει να την ψξει κανες.

DVD Notes:

Δεν υπρχουν γνωστς κυκλοφορες στη χρα μας.

DVD :

R2 Ολλανδα (Warner Home Video)

Η μοναδκ γνωστ κδοση εναι χωρς περικοπς και με εικνα 4:3 fullscreen..


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstar

Gore
2
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa