b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


NEKROMANTIKNEKROMANTIK (1987)
AFTERMATHAFTERMATH (1994)
MACABREMACABRE (1980)
BEYOND THE DARKNESSBEYOND THE DARKNESS (1979)
FLESH FOR FRANKENSTEINFLESH FOR FRANKENSTEIN (1973)
SCHRAMMSCHRAMM (1993)
MOSQUITOMOSQUITO (1976)
VISITOR QVISITOR Q (2001)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
NEKROMANTIK 2 (1991) ()
A.K.A.: Nekromantik 2: Die Rückkehr der liebenden Toten
Age Line
18
  NEKROMANTIK 2  
:
: , , Gore
Jorg Buttgereit
Monika M., Mark Reeder, Beatrice M., Eddi Zacharias, Florian Koerner von Gustorf, Daktari Lorenz
Jorg Buttgereit, Franz Rodenkirchen
Manfred O. Jelinski
Hermann Kopp, Daktari Lorenz, John Boy Walton, Monika M., Peter Kowalski, Mark Reeder
Manfred O. Jelinski
Jorg Buttgereit, Manfred O. Jelinski
7
:

Η σξι νοσοκμα Monika ταλαντεεται μεταξ δο εραστν. ναν νεαρ και μορφο που γνρισε πρσφατα, και ναν νεκρ και σε αποσνθεση, τον Rob, ρωα του πρτου NEKROMANTIK.

:

Πσω στο 1990 πραγματικ εχα εκπλαγε ταν μαθα τι ο Jorg Buttgereit ετομαζε sequel για μια απ τις πιο ακραες και αρρωστημνες ταινες splatter που γιναν ποτ. Λω δεν εναι δυνατν να συμβανει αυτ. Κι μως, ο γενναος Jorg το κανε, και το κανε και αρκετ καλ αν αναλογιστε κανες τον κνδυνο να επαναλβει τον εαυτ του, δεδομνης της θεματολογας του NEKROMANTIK.

Αυτ τη φορ χουμε την δια ιστορα ρομαντισμο και αγπης με το NEKROMANTIK δοσμνη μως απ την πλευρ της γυνακας. Η μορφη Monika, νοσοκμα στο επγγελμα δεν χνει χρνο, ξεθβει το πτμα του Rob απ το γειτονικ νεκροταφεο και το πηγανει σπτι. Χωρς να χσει δευτερλεπτο τον ετοιμζει, τον ξαπλνει στο κρεβτι και αρχζουν να κνουν παθιασμνο ρωτα, με τη Monika απ πνω, πως της αρσει! Η αποσνθεση του Rob εναι αρκετ προχωρημνη, και αν και δεν φτνει τα εππεδα του πτματος στο πρτο NEKROMANTIK, κνει τη σκην αυτ υπερβολικ δσκολη να την παρακολουθσει κανες, μιας και εναι ακμα πιο ακραα και γραφικ απ την αντστοιχη του ερωτικο τριγνου στο NEKROMANTIK. Δεν γνεται, λτε; Μην εστε και τσο σγουροι! Εδ μιλμε για τσο ακριβ απεικνιση της ερωτικς πρξης που αγγζει τα ρια της πορνογραφας!

μως η Monika δεν ικανοποιεται σο θα θελε απ τις σεξουαλικς επιδσεις του Rob, που εναι...πτμα στο κρεβτι!

Εντωμεταξ, μεταφερμαστε σε να στοντιο ντουμπλαρσματος, που ο Mark ντουμπλρει hardcore πορνοταινες δνοντας την φων του και...τα ειδικ ηχητικ εφ του. Με τα πολλ, ο Mark γνωρζει τη Monika και γργορα γνονται εραστς. Ο Mark μοιζει γενικ καλ παιδ, αν και ελαφρς βιτσιζος, οπτε γργορα η Monika, ταν δεν βρσκεται σπτι περνντας οικογενειακς στιγμς με τον Rob, αρχζει να τον βλπει λο και πιο πολ. Μετ απ την πρτη επσκεψη σπτι του, πηγανουν σινεμ βλποντας μια τουλχιστον περεργη "art house" ταινα, που δεχνει να ζευγρι να κθεται σε να τραπζι στην ταρτσα και να τρνε ασταμτητα βραστ αβγ σο ο νδρας εξιστορε ιστορες σχετικ με σπνια εδη πουλιν που εντπισε στη Γερμανα! Σγουρα αυτ εναι μια ξυπνη κριτικ του Buttgereit προς το σκοπο και συχν αστεα μοντονο υποτιθμενο "art house" σινεμ. Μετ απ αυτ, πηγανουν στο Λονα Παρκ, στο ζωολογικ κπο και γενικ να ειδλλιο μοιζει να δημιουργεται, μιας και οι δο φανονται αρκετ ευτυχισμνοι.

Η Monika μως ταν γυρζει στο σπτι εναι σκεφτικ, γιατ δεν ξρει τι να διαλξει. Τον σαπισμνο Rob που μως χει να μικρ πρβλημα στσης, τον Mark που μως εναι ζωντανς και κουνιται κατ τη διρκεια του sex; Αποφασζει λοιπν να τεμαχσει το πτμα του Rob και να κρατσει το κεφλι του για μελλοντικ χρση, επιστρφοντας τα υπλοιπα κομμτια στον τφο του, απ που και τα εχε πρει. Η σκην του τεμαχσματος του Rob εναι τσο λεπτομερειακ σο θα περμενε κανες απ τον Buttgereit, με πολ ρεαλιστικ ειδικ εφ, και σγουρα θα κνει πολλος να συγκρατσουν το περιεχμενο του στομχου τους που θα αρχσει να κατευθνεται προς τα ξω αυθρμητα!

Εντωμεταξ ο Mark αρχζει να ανησυχε για τις σεξουαλικς συνθειες της Monika, που περιλαμβνουν το κρμασμ του ανποδα για αναμνηστικς φωτ, οπτε το εκμυστηρεεται σε μια φλη του, που τελικ του λει να μην ανησυχε, γιατ τα χει αυτ ο ρωτας!

Σε μια απ τις πιο αρρωστημνα αστεες σκηνς της ταινας, η Monika χει κανονσει συνντηση με φλες της που μοιρζονται το διο πθος για τους νεκρος στο σπτι, κομπλ με ορεκτικ και το κεφλι του Rob πρτη μορη πνω στο τραπζι. Το πρτι φτνει στο αποκορφωμ του με την προβολ ενς βντεο με αυτοψα φκιας (η αντιστοιχα με το γδρσιμο του κουνελιο στο NEKROMANTIK), μχρι την ρα που ρχεται απροειδοποητα ο Mark, για να φτσουμε στο φινλε που εναι ακμα πιο ρρωστο και εντυπωσιακ απ αυτ του NEKROMANTIK, και μνο και μνο γι αυτ αξζει να δει κανες το NEKROMANTIK 2. Δεν θα σας το πω, αλλ πραγματικ εναι αποθωση. Απρβλεπτο, σατανικ, διεστραμμνο, υπρ-βαιο και τολμ να πω αρκετ αστεο, αν καταφρει ββαια κανες να πισει το χιομορ.

Απ λα τα παραπνω θα καταλβατε τι το NEKROMANTIK 2 δεν χει και πολλ κοιν σημεα με το πρτο. Κατ αρχς εναι διπλσιο σε διρκεια, κοντ στα 105 λεπτ και χει αρκετ φανερ την art house επιρρο, που ναι μεν υπρχε σε να βαθμ και στο NEKROMANTIK, αλλ εδ εναι πολ πιο εμφανς. Εν για παρδειγμα οι σκηνς με το πτμα εναι φυσιολογικ νοσηρτατες, η ονειρικ και παραισθησιακ κινηματογρφηση του Jorg Buttgereit τις κνει να φανονται πιο πολ σουρεαλιστικς και αξιοπερεργες παρ απλ σιχαμερς.

να βασικ πρβλημα του NEKROMANTIK 2 εναι η μεγλη διρκει του που δεν δικαιολογεται απ τα δρμενα, μιας και η ιστορα θα μποροσε να δοθε το πολ σε 75 λεπτ, πως ταν και το NEKROMANTIK. Αυτ χει σαν αποτλεσμα να γνεται βαρετ σε ορισμνα σημεα, εν το gore αν και εναι απστευτα ακραο, εναι δισπαρτο με τη μερδα του λοντος να ρχεται στο οργιδες και αρκετ ειρωνικ φινλε.

Αυτ που σγουρα ξεχωρζει απ το NEKROMANTIK 2 η καταπληκτικ μυστηριδης ερμηνεα της Monika Μ., που εδ κνει την πρτη της εμφνιση σε πρωταγωνιστικ ρλο, και πραγματικ προκαλε απορα το πς δεν κατφερε να δουλψει σε κτι καλτερο στο μλλον, μιας και μχρι τρα η μοναδικ λλη ταινα στην οποα χει παξει εναι το SCHRAMM πλι του Jorg Buttgereit. Και εναι κρμα στ αλθεια, μιας και η ερμηνεα της στο NEKROMANTIK 2 εναι πραγματικ πολ καλ και ψυχωμνη. Επσης εμφανζεται και ο Florian Koerner von Gustorf, που παιξε τον ομνυμο χαρακτρα στο SCHRAMM που βγκε το 1992, εν τα απαρατητα cameos γνονται τσο απ τον Buttgereit σο και απ τον συν-σεναριογρφο Franz Rodenkirchen.

Επσης ειδικ μνεα πρπει να δοθε και στο πραγματικ καταπληκτικ soundtrack, που προκυψε απ τη συνεργασα πολλν μερν, μεταξ των οποων η Monika Μ., οι Hermann Kopp, Daktari Lorenz και John Boy Walton που ταν οι υπεθυνοι και για το NEKROMANTIK, σο και ο Mark Reeder. Εγ προσωπικ θα το ψξω σε CD!

Το NEKROMANTIK 2 κστισε περπου 25 000 για να γυριστε, που εναι αστεο ποσ για κινηματογραφικ παραγωγ, οπτε αυτ και μνο φτνει για να πει κανες μπρβο στον Buttgereit που κατφερε με τσο περιορισμνα μσα να φτιξει αυτ που εχε στο μυαλ του, με λα τα μειονεκτματ του.

Η κυκλοφορα του στη Γερμανα προκλεσε την ντονη αντδραση των λογοκριτικν αρχν, και οδγησαν μχρι και σε μια καλοσχεδιασμνη και καλοδιαφημισμνη επιδρομ και κατσχεση της ταινας σε αθουσα που παιζταν, αλλ ευτυχς για εμς σμερα αυτ τα προβλματα χουν ξεπεραστε και το NEKROMANTIK 2 βρκε το δρμο του προς τα ρφια ( καλτερα υπγεια) των καταστημτων DVD, ακμα και στη χρα μας στω και σε ανεπσημη κδοση χαμηλο επιπδου.

ρωτας μετ θνατο...Σε κθε περπτωση, αν και δεν φτνει τα εππεδα του NEKROMANTIK, το NEKROMANTIK 2 χει κποια πργματα να πει, και ο Buttgereit τα λει καλ, χωρς φβο και πθος. Αν σας ρεσε το πρτο, νομζω τι πρπει να ψξετε και αυτ, και γενικ το συστνω στους φλους του παρξενου και του σκιν τρμου. Απαρατητη μως προπθεση, να μην εστε ευασθητοι και να χετε γερ στομχι. Και καλ θα κνετε να πρετε στα σοβαρ αυτς τις προειδοποισεις, γιατ αν δεν αντχετε τις μακβριες και νοσηρς συγκινσεις, ττε το NEKROMANTIK 2 μπορε να σας σοκρει ανεπανρθωτα.

Και φυσικ, καλτερα να μην χετε φει τποτα πριν την προβολ.

DVD Notes:

Υπρχει το αναγκαο bootleg της Darkside, τα τεχνικ χαρακτηριστικ του οποου δεν γνωρζουμε.

DVD :

R1 Αμερικ (Barrel Entertainment)
R2 Ιαπωνα (Albatros)
R2 Γερμανα (J & B)
R2 Γερμανα (J & B - Limited Soundtrack Edition) κυκλοφρησε σε 555 κπιες

λες οι εκδσεις εναι χωρς περικοπς εκτς απ την R2 Ιαπωνας που χρησιμοποιε την κλασσικ θολορα στις πολ λεπτομερειακς σκηνς sex.

λες οι εκδσεις περιχουν μη αναμορφικ 4:3 μεταφορ. Με διαφορ η καλτερη κδοση εναι η Αμερικνικη R1, σε 2 DVD με απστευτο γκο extras, μεταξ των οποων ηχητικς σχολιασμς απ τον Jorg Buttgereit και την Monika Μ., "The Making of Nekromantik 2", και πολλ λλα. Απ κοντ και οι δο Γερμανικς εκδσεις, με αρκετ extras και με υπτιτλους, εν η Limited Soundtrack Edition περιχει και να CD με το καταπληκτικ soundtrack, αλλ εναι αρκετ δυσερετη μιας και κυκλοφρησε μλις σε 555 ανττυπα.5

fulci7 (: 3) 23/08/2012 16:23

to telos einai isos to pio arrostimeno pou exo dei!!! genika katotero tou protou. i protagonistria einai aggelos!!!!

nnkos (: 3) 14/07/2010 19:48

. !

godisdead (: 2) 20/05/2010 02:41

kalytero apo to prwto.
alla mono k mono gia to telos tou.
poly koilia omws...

blondy (: 0) 27/08/2009 20:23

pio mapa apo to mapa........apotuxia!GCMGeoGore (: 5) 19/01/2009 07:57

apla sevasmos...agikse gia ta kala tin arostia...poli kalo an kai mono 2-3 snnes metrane i klasikes..
.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstar

Gore
5
;

Users rating
starstarhalf starhalf starhalf star
(10 )

corner © 2006-2023 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa