b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


THE UNTOLD STORY 2THE UNTOLD STORY 2 (1998)
EBOLA SYNDROMEEBOLA SYNDROME (1996)
THE MAD BUTCHERTHE MAD BUTCHER (1971)
CORPSE MANIACORPSE MANIA (1981)
THE KILLER SNAKESTHE KILLER SNAKES (1975)
THREEEXTREMESTHREEEXTREMES (2004)
TOUCH OF DEATHTOUCH OF DEATH (1988)
I STAND ALONEI STAND ALONE (1998)
THE LAST HOUSE ON DEAD END STREETTHE LAST HOUSE ON DEAD END STREET (1977)
SCHIZOPHRENIAC: THE WHORE MANGLERSCHIZOPHRENIAC: THE WHORE MANGLER (1997)
A BUCKET OF BLOODA BUCKET OF BLOOD (1959)
WAX MASKWAX MASK (1997)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
THE UNTOLD STORY (1992) ( )
: Ba Xian Fan Dian Zhi Ren Rou Cha Shao Bao
A.K.A.: Bunman: The Untold Story, Human Meat Pies: The Untold Story, Human Pork Chop, The Untold Story: Human Meat Roast Pork Buns
Age Line
18
  THE UNTOLD STORY  
:
: Slasher, Sleaze, , , ,
Danny Lee, Herman Yau
Anthony Wong, Emily Kwan, Danny Lee, Julie Lee, Fui-On Shing, Parkman Wong
Law Kam Fai
Danny Lee
2
:

Η αστυνομα βζει στο μικροσκπιο ναν πιθαν εγκληματα που διευθνει να εστιατριο, και τις παρξενες συνθκες κτω απ τις οποες το εστιατριο λθε στην κατοχ του.

:

Απ το Χονγκ Κονγκ μας ρχεται αυτ το περεργο ργο, που κανε πολ μεγλη ασθηση ταν κυκλοφρησε πριν απ περπου 13 χρνια. Και εναι πολ λογικ αφο μιλμε για μια ταινα στα κρα, τσο απ πλευρς θεματολογας σο και απ πλευρς σκηνοθετικο θρσους.

Το THE UNTOLD STORY υποτθεται τι βασζεται σε πραγματικ ιστορα, αλλ αυτ δεν χει και ιδιατερη σημασα σον αφορ το τελικ προν, που εναι να σκιν ργο τρμου, με αρκετς συνθως ανεπιτυχες προσπθειες μαρου χιομορ. Απ την λλη, διαφρει πρα πολ απ αυτ που εμες στη δση χουμε συνηθσει να χαρακτηρζουμε αποδεκτ θαμα.

Το THE UNTOLD STORY εναι η ιστορα ενς εντελς ανθικου δολοφνου κατ εξακολοθηση, του Wong Chi Hang ο οποος το 1978 στο Χονγκ Κονγκ σκτωσε ναν νθρωπο, για να δραπετεσει με ψετικη ταυττητα στην Κνα, και συγκεκριμνα στο Μακου. Εκε, κτω απ αδιευκρνιστες συνθκες αποκτει να εστιατριο, και ο προηγομενος ιδιοκττης εξαφανζεται χωρς χνος. Ο φλος μας προσλαμβνει ναν καινοργιο υπλληλο, ο οποος εναι παρν σε να στημνο απ το αφεντικ του παιχνδι τζγου, και αρχζει να καταλαβανει με τη μα για τι κουμσι συζητμε.

Εντωμεταξ η αστυνομα λαμβνει να γρμμα απ ναν συγγεν του εξαφανισμνου πρην αφεντικο του εστιατορου, και συνδυζει αυτν την υπθεση με κποια κομμνα ανθρπινα κρα που βρθηκαν στην παραλα του Μακου λγο πριν, οπτε αποφασζει να ερευνσει την υπθεση στο εστιατριο του Wong Chi Hang. Ο τελευταος, προσβεβλημνος απ τις κατηγορες του νου του υπαλλλου τι κλβει στον τζγο, αποφασζει να τον σκοτσει με αρκετ αιματηρ τρπο, και για να εξαφανσει τα απομεινρια του χρησιμοποιε το κρας του ως πρτη λη για την ανρπαστη συνταγ του μαγαζιο, τα barbecue pork buns.

H αστυνομα, με ηγτη ναν σεξιστ Αστυνμο Lee (ερμηνεεται απ το σκηνοθτη Danny Lee) που περνει την περισστερη ρα με πρνες τις οποες φρνει βλτα στο τμμα, καταφθνει στο εστιατριο και ανακρνει τον Wong Chi Hang. Μην χοντας βρει κτι μεμπτ, φεγουν, αλλ ο Wong Chi Hang τα χει πρει με την ταμα του, που νομζει τι τον δωσε στην αστυνομα. Οπτε τη βιζει, σε μια σκην φοβερς σκληρτητας, και τη σκοτνει, χρησιμοποιντας τα περισσεματα πως πριν.

Η αστυνομα παραξενεεται απ την ξαφνικ εξαφνιση της ταμα, και μιας και δεν πεθονται απ τις δικαιολογες του Wong Chi Hang, αρχζουν να τον παρακολουθον μρα- νχτα, μχρι που κποια στιγμ καταφρνουν να τον μαγκσουν, αλλ χωρς αδισειστα στοιχεα στε να καταδικαστε. Οπτε αρχζουν μια σειρ απ βασανιστρια και κακομεταχεριση με στχο την απσπαση ομολογας, με αποκορφωμα τον εγκλεισμ του Wong Chi Hang στη φυλακ που βρσκεται ο ορκισμνος για εκδκηση αδελφς του παλιο ιδιοκττη, που δεν τον αφνει σε χλωρ κλαρ με συνεχ βρβαρα βασανιστρια. Στο τλος, και μετ απ ακμα περισστερα και ευρηματικ βασανιστρια απ την αστυνομα, ο Wong Chi Hang αποφασζει να διηγηθε την ανεπωτη ιστορα στον Αστυνμο Lee και την παρα του.

Το THE UNTOLD STORY μπορε να κατηγορηθε απ πολλος και για πολλ πργματα. Κατ αρχς δεν εναι πολιτικ ορθ, με συνεχ σεξιστικ σχλια ιδως απ την πλευρ των αστυνομικν προς τις θηλυκς συναδλφους, που σγουρα θα ξενσουν το δυτικ κοιν, μιας και οι περισστεροι απ εμς δεν τα βρσκουμε ιδιατερα αστεα πως πιθαντατα κνουν οι Χονγκ Κονγκζοι φλοι μας. Ο μισογυνισμς συνεχζεται με την συμπεριφορ του Wong Chi Hang προς την ταμα του, και τελικ με τον απστευτα μειωτικ και σαδιστικ θνατ της.

Δετερον, δεν χει σχεδν καννα συμπαθητικ χαρακτρα. Ο Anthony Wong εναι μεν πολ καλς (σως πολ πιο πειστικς απ τι θα θελα) στο ρλο του ψυχοπαθ Wong Chi Hang, με διαταραγμνο βλμμα που παγνει το αμα και χωρς καννα χνος ελους ηθικς, αλλ η φση των πρξεν του τον κνουν εξαιρετικ αντιπαθ. Οι αστυνομικο απ την λλη εναι λλου παπ ευαγγλιο, μιας και στην αρχ φανεται τι η παρουσα τους χει σαν στχο να ελαφρνει λγο τα δρμενα, μιας και στη συντριπτικ τους πλειοψηφα μοιζουν διανοητικ καθυστερημνοι, αλλ με το που αρχζουν τα βασανιστρια εγ προσωπικ ρχισα να ταυτζομαι περισστερο με τον Wong Chi Hang!

Απ την λλη, μλις ο τελευταος εξιστορε την ανεπωτη ιστορα, που χει να κνει με την ομαδικ δολοφονα τσο του πρην ιδιοκττη του εστιατορου σο και την εξαμελος οικογνεις του, χνεται εν ριπ οφθαλμο και το παραμικρ χνος συμπθειας προς αυτ το διαβολικ πλσμα. Και πιστψτε με, η σκην του φνου εναι σως απ τις σκληρτερες και πιο γραφικς που χω δει ποτ, και συμπεριλαμβνω εδ και την περιβητη σκην με τον πυροσβεστρα του IRREVERSIBLE. Γενικ εναι ψιλοταμπο και ασυνθιστο να δεχνεις φνους παιδιν σε ταινα, αλλ ο Danny Lee σπει λα τα ταμπο με αυτ το ργιο σκληρτητας που θα κνει και τους πιο σκληραγωγημνους σπλατερδες να σαστσουν, στω και λγο.

Γενικ το THE UNTOLD STORY μπανει νετα στην κατηγορα των ALL NIGHT LONG, MEN BEHIND THE SUN και GUTS OF A VIRGIN απ πλευρς ακροττων, και εναι σκινγκ και σε ορισμνες στιγμς δσκολο να χωνψει κανες. Απ την λλη μερι, χει σφιχτ διγηση και αρκετ σασπνς, που μλλον κατστρεψα με τον παραπνω σχολιασμ της πλοκς, αλλ δεν πειρζει, γιατ ακμα και να ξρετε ακριβς τι πρκειται να συμβε, δσκολα δεν θα παγσετε με τα φοβερ σκηνικ που θα δετε να ξεδιπλνονται στην οθνη με ανατριχιαστικ λεπτομρεια.

Επσης εναι γενικ καλοφτιαγμνο, παρλο το μικρ του budget. Αν οι ερμηνεες των πρωταγωνιστν (με εξαρεση τον εξασιο Anthony Wong) ταν λγο καλτερες και λειπε και αυτ η προσπθεια να δοθε χιουμοριστικς τνος σε κτι ολτελα μακβριο θα μιλοσαμε για μια χρυσ ( καλτερα μαρη) σελδα στο ακραο σινεμ. Πντως, το THE UNTOLD STORY γνρισε και 2 ακμα συνχειες που ταν περισστερο remake παρ sequels, λες εξσου μακβριες, αλλ χωρς καμα να φτνει σε βαρβαρτητα και ανηθικτητα το THE UNTOLD STORY.

Οπτε το συστνω, ιδως στους φλους του extreme ασιατικο σινεμ, αλλ με προσοχ.

DVD Notes:

To THE UNTOLD STORY δεν χει κυκλοφορσει σε DVD στην Ελλδα.

DVD :

R0 Αμερικ (Tai Seng)
R0 Χoνγκ Κονγκ (City Connection Limited)
R0 Αυστρα (Raptor Entertainment)

λες οι εκδσεις εναι χωρς περικοπς.
Η καλτερη φανεται η Αμερικανικ R0 με αναμορφικ widescreen μεταφορ και πολλ extras. Απ κοντ η Αυστριακ R0 με με εξσου μεγλη λστα απ extras και επσης αναμορφικ μεταφορ, και περιχει τσο Γερμανικος σο και Αγγλικος υπτιτλους. Η R0 Χoνγκ Κονγκ χει 4:3 fullscreen μεταφορ, με αγγλικος υπτιτλους και δεν περιχει καθλου extras.5

Kroneberg (: 3) 20/05/2013 10:04

, , . ...

Nikmpou (: 5) 10/07/2009 16:38

Poli kalo kai dynato ergo!
Opos kai to Let's scare Jessica to Death!
.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstarstar

Gore
4
;

Users rating
starstarstarstar
(2 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa