b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

R.I.P. David Bowie, legendary artist
R.I.P. David Bowie, legendary artist


11/01/2016 13:31


Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό κάθε μέρα να πρέπει να γράφω επικήδειους για τους μεγάλους που σημάδεψαν τη γενιά μου και εμένα τον ίδιο, που ένας- ένας εγκαταλείπουν τoν μάταιο τούτο κόσμο, δείχνοντας πόσο αδυσώπητο είναι το πέρασμα του χρόνου και ότι μεγάλωσα και μεγαλώνω πολύ πιο γρήγορα απ' όσο θα ήθελα. Σήμερα πέρασε στην αιωνιότητα ο τεράστιος David Bowie, πρωτοπόρος καλλιτέχνης από πολλές απόψεις που με τη μουσική του ενέπνευσε ολόκληρες γενιές ανθρώπων εδώ και 40 χρόνια. Ο Βρετανός καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών "ειρηνικά και περιτρiγuρισμένος από την οικογένειά του μετά από 18μηνη μάχη με τον καρκίνο", όπως ανέφερε το λιτό σημείωμα που αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

Για την μουσική καριέρα του David Bowie πολλά θα γραφτούν και θα ειπωθούν μετά τον εντελώς ξαφνικό θάνατό του από πολύ καταλληλότερους από εμένα. Εγώ αρκεί να πω ότι στη διάρκεια της 40χρονης και βάλε καριέρας του καταπιάστηκε με πολλά διαφορετικά είδη μουσικης στα οποία αρίστευσε και στα οποία άφησε ανεξίτηξλο το σημάδι του δημιουργώντας στρατιές πιστών fans. Το κύκνειο άσμα του με τίτλο Blackstar κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, ανήμερα των γενεθλίων του.

Η κινηματογραφική του καριέρα υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή με πολλούς χαρακτηριστικούς ρόλους σε κλασικές και iconic ταινίες όπως THE MAN WHO FELL TO EARTH, THE HUNGER, MERRY CHRISTMAS MR. LAWRENCE, ABSOLUTE BEGINNERS, LABYRINTH, THE LAST TEMPTATION OF CHRIST, TWIN PEAKS: FIRE WALK WITH ME, THE PRESTIGE και άλλες , ενώ η μουσική του ακούγεται σε πάνω από 450 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Goodbye Major Tom, you will be missed.

Πηγή: hollywoodreporter.com



Τελευταίοι 5 σχολιασμοί μελών

mixosssz στίς 11/01/2016 19:00

LABYRINTH κριτικη για το τιμής ενεκεν ΤΩΡΑ!




Σχολιάστε αυτό το νέο.



Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa