b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

INDOMITABLE: Αδάμαστη Νύχτα Πρεμιέρας
INDOMITABLE: Αδάμαστη Νύχτα Πρεμιέρας


30/08/2013 00:23


Με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι η πρώτη εγχώρια ταινία ηρωικής φαντασίας, THE DRAGONPHOENIX CHRONICLES: INDOMITABLE, θα προβληθεί στις επερχόμενες Νύχτες Πρεμιέρας. Οι ιθύνοντες ήταν μέχρι τώρα γνωστοί για την- για πολλούς κλασική- home made τρέλα, Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αλλά φαίνεται ότι κάνουν γερό μπάσιμο και στο χώρο του σινεμά, με κάτι που κανείς δεν επιχείρησε μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Τα παιδιά είναι fans της ηρωικής φαντασίας και του σινεμά χαμηλού προϋπολογισμού, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από το υποσχόμενο trailer που κυκλοφορεί, οπότε δεν βλέπουμε πώς κάτι μπορεί να πάει στραβά. 

Το b-movies.gr παρακολουθεί αρκετό καιρό τώρα την δραστηριότητα των ιθυνόντων μέσω social media κλπ και είμαστε βέβαιοι ότι ανεξάρτητα από κριτικές που θα πάρει όταν κυκλοφορήσει, το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα συζητηθεί όπως συζητείται ήδη.

Γνώμη μας είναι ότι πέρα από την ποιότητα του αποτελέσματος, αυτή η κίνηση των παιδιών πρέπει να εκληφθεί σαν μια "δήλωση" που απευθύνεται στον ευρύτερο χώρο του Ελληνικού σινεμά, σαν τις αντίστοιχες παλιότερες του Φωκίωνα Μπόγρη. Και δηλώνει με εμφατικό τρόπο ότι υπάρχει low budget σινεμά πέρα από τους αντιεμπορικούς και βαρετούς art- house προβληματισμούς που μας έχει συνηθίσει η συντριπτική πλειοψηφία των εγχώριων ταινιών και με λίγη τύχη μπορεί να αλλάξει τον γενικά στείρο άνεμο που πνέει εδώ και χρόνια στον Ελληνικό χώρο. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια, θα την υποστηρίξουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε αρκετά να ακούσουμε για τον Θάνο Κερμίτση, τον Γιάννη Ρουμπούλια και τους υπόλοιπους τα επόμενα χρόνια.

Επισκευτείτε το επίσημο website της ταινίας.



Τελευταίοι 5 σχολιασμοί μελών

Squirmy στίς 31/08/2013 09:42

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καιρός ήταν!!! Φύγαμε για πρεμιέρα.




Σχολιάστε αυτό το νέο.



Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa