b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-
b-TV
b-events
Polls
sites
Links
Search
:

:


DOUBLE AGENT 73DOUBLE AGENT 73 (1974)
SUPERVIXENSSUPERVIXENS (1975)
BENEATH THE VALLEY OF THE ULTRA- VIXENSBENEATH THE VALLEY OF THE ULTRA- VIXENS (1979)
CRYPT OF DARK SECRETSCRYPT OF DARK SECRETS (1976)
TERROR AT ORGY CASTLETERROR AT ORGY CASTLE (1971)
THUNDERCRACK!THUNDERCRACK! (1975)
THE WASHING MACHINETHE WASHING MACHINE (1993)
SORCERESSSORCERESS (1982)
THE NAKED CAGETHE NAKED CAGE (1986)

Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy
  Home  b-mission  b-news  b-movies  b-people  b-  
b-TV  b-events  Polls     sites  Links  
DEADLY WEAPONS (1974) ()
Age Line
18
  DEADLY WEAPONS  
:
: Sexploitation, Sleaze, , ,
Doris Wishman
Chesty Morgan, Harry Reems, Richard Towers, Saul Meth, Phillip Stahl, Mitchell Fredericks, Denise Purcell, John McMohon
Judy J. Kushner
Doris Wishman
Joao Fernandez, C. Davis Smith
Louis Burdi
:

Η καυτ Crystal θλει να εκδικηθε τη μαφα που σκτωσε τον σντροφ της και για να το πετχει επιστρατεει το θανατηφρο της πλο - το τερστιο στθος της

:

Deadly Weapons (1974) - Chesty Morgan
Deadly Weapons (1974) - Chesty Morgan, Eichard TowersΗ Doris Wishman εναι μια θρυλικ μορφ του Αμερικνικου sexploitation σινεμ με την πλειοψηφα των ταινιν της να κυκλοφορον κατ τις δεκαετες 60 και 70, τη χρυσ εποχ των Αμερικνικων grindhouses. Στο ενεργητικ της χει κλασικς sexploit-ις πως τα NUDE ON THE MOON το οποο πρσφατα (2016) ανακονωσε τι θα διασκευσει ο μγας Jim Wynorski, το BAD GIRLS GO TO HELL και ββαια την υπ συζτηση ταινα που κυκλοφρησε περπου την δια χρονικ στιγμ με το DOUBLE AGENT 73 σαν να τυπο double feature. Χαρακτηριστικ της δουλεις της Wishman, το πντρεμα στοιχεων θρλερ με τσοντολα, με τη μερδα του λοντος να πφτει συνθως στο τελευταο συστατικ.

Deadly Weapons (1974) - Harry ReemsΤο DEADLY WEAPONS εναι μια ταινα με στχο την σο γνεται μεγαλτερη εκμετλλευση της ανερχμενης ττε στο χρο Chesty Morgan που υποδεται την Crystal, μια γυνακα που διαθτει γιγαντιαα στθη. Η Crystal μως δεν κνει καλς παρες καθς χει για γκμενο τον μικροαπατενα Tony (Harry Reems) ο οποος προσπαθε να πισει την καλ εκβιζοντας την τοπικ μαφα. Οι τελευταοι τον καθαρζουν σε ανποπτο χρνο, αλλ η Crystal δεν χει πει την τελευταα της λξη καθς μετατρπει τα στθη της σε θανατηφρα πλα και στνει να σχδιο για να εκδικηθε τους δολοφνους του συντρφου της.

Deadly Weapons (1974) - Denise PurcellΑυτ εναι σε γενικς γραμμς η υποψα υπθεσης που δνει την κατεθυνση στο DEADLY WEAPONS η οποα φυσικ εναι μια δικαιολογα για την Doris Wishman να δνει στο κοιν της αυτ που πιστεει τι θλουν να δουν. Κι αυτ δεν εναι λλο απ ασταμτητα τεμπλικα πλνα πνω στα παλλμενα στθη της Chesty Morgan. Τα βλπουμε καθς ετοιμζεται για πνο, καθς κνει αφρλουτρο, καθς κνει οποιαδποτε δουλει του σπιτιο.... Γενικ τα τεραστων διαστσεων πλα της Chesty βρσκονται σε πρτο πλνο αρκετ περισστερο χρνο απ τι το πρσωπ της οτιδποτε λλο ακμα και σε σκηνς διαλγων λλου ενδιαφροντος.

Deadly Weapons (1974) - Chesty Morgan in actionΠρα απ το βασικ θμα και θαμα, οι υποψφιοι θεατς πρπει να ψξουν πολ για να βρουν λλες αρετς, καθς το στιλ κινηματογρφησης εναι νευρωτικ και μπερδεμνο, σε σημεο που θα μποροσε κανες να το χαρακτηρσει ερασιτεχνικ, γεμτο εξεζητημνες οπτικς γωνες που δνουν στο DEADLY WEAPONS χαοτικ εικνα. λα πντως συνοδεονται απ εκπληκτικ μπιττη μουσικ της εποχς, που κνει ακμα και το πιο ζρικο στην παρακολοθηση πλνο της Wishman να χωνεεται καλτερα.

Deadly Weapons (1974) 01Δεν υπρχουν και πολλ να σχολισει κανες για μια ττοια παραγωγ πως απ τεχνικς καλλιτεχνικς πλευρς. Ατμσφαιρα και σασπνς εναι ανπαρκτα και το θαμα στηρζεται στην Chesty Morgan και στις πρα απ κθε λογικ εξγηση παραδοχς του σεναρου. Η Crystal στα πλασια του σχεδου εκδκησς της πλευρζει τους κακος πινοντας δουλει στο στριπτιτζδικο της αρεσκεας τους, κτι που δνει την ευκαιρα στην κμερα της Wishman για ακμα περισστερη βυζοδρση την οποα και προσφρει χωρς καμα φειδ με τουλχιστον δο σκηνς στριπτζ στη σκην των καμπαρ της εποχς.

Deadly Weapons (1974) 02Προβλψιμα, η σχση της Chesty με την ηθοποια εναι σο η δικ μου με την θεωρητικ κβαντομηχανικ, οπτε η απφαση της Wishman να επικεντρνεται στα στθη της ακμα και σε εντελς σχετα πλνα εναι μλλον δικαιολογημνη. Σε αυτν την κατηγορα μπανει και η τερη θηλυκ παρουσα της ταινας, η χυμδης 70s-καλλον Denise Purcell, εν τα περισστερα αρσενικ της παραγωγς προσπαθον να ανεβσουν τις ερμηνεες τους να εππεδο παραπνω απ το εππεδο τσντας, αλλ με αμφιλεγμενα αποτελσματα.

Deadly Weapons (1974) - Death by suffocationΔεν λεπουν και κποιες σκηνς που μνουν στη μνμη, πως δο φνοι με χρση των θανατηφρων πλων της Crystal και η χαβαλετζδικη προετοιμασα της πριν απ το γεγονς. λλο στοιχεο εναι τα τρομερ τσοντομουστκια των κακν αλλ και το πρα απ κθε λογικ εξγηση φινλε που προσπαθε να δσει ναν αταριαστο δραματικ τνο χωρς καμα απολτως λογικ. Απ εκε και πρα, το πσο θα ευχαριστηθε κανες το DEADLY WEAPONS εξαρτται απ το βαθμ εξοικεωσς του με την πρωταγωνστρια και με αυτ που χει να προσφρει. Γνμη μου πντως εναι τι οτε η Doris Wishman εναι Russ Meyer οτε η Chesty Morgan εναι Uschi Digard.

Deadly Weapons (1974) - Chesty Morgan in contemplationΠροσωπικ ποτ δεν βρισκα ιδιατερα αισθησιακ τα τερστια στθη πως της καθ λα συμπαθστατης Chesty Morgan, αλλ περ ορξεως. ρα οφελω να δσω τα εσημα στο DEADLY WEAPONS ως μια αντιπροσωπευτικ και τμια ταινα της εποχς της. να ταξδι σε περασμνες εποχς δξας του Αμερικνικου sleazy sexploitation σινεμ που δεν θα επιστρψουν ξαν.

Deadly Weapons (1974) - Chesty Morgan a winnerΑυτ το ιστορικ ενδιαφρον μλλον εναι και ο βασικτερος λγος για να ασχοληθε κποιος με την ταινα που σε ελχιστα σημεα καταφρνει και γνεται αληθιν ψυχαγωγικ αλλ που σε γενικς γραμμς εναι πεζ, αργ και χωρς καννα ουσιαστικ ενδιαφρον πρα απ τα πολλ γυμνστηθα πλνα. Το τυπο sequel DOUBLE AGENT 73 που κυκλοφρησε σχεδν ταυτχρονα μοιζει κπως πιο νοικοκυρεμνο και προσωπικ θεωρ μια πιο επεπτη εισαγωγ στον κσμο της Chesty Morgan.

DVD Notes:

Δεν υπρχουν εκδσεις στη χρα μας.

DVD :

R1 Αμερικ (Something Weird Video) Μαζ με το DOUBLE AGENT 73
R2 Γερμανα (CMV Laservision)
R2 Ολλανδα (DFW Dutch Filmworks)
R2 Μ. Βρετανα (Siren/ Something Weird) Μαζ με το DOUBLE AGENT 73

Blu Ray Αμερικς (Something Weird Video) - Chesty Morgan's Bosom Buddies - Μαζ με τα DOUBLE AGENT 73 και THE IMORAL THREE

λες οι εκδσεις εναι χωρς περικοπς. Καλτερες εναι αυτς της Something Weird Video λγω extras..


.

.

Login Username:

Password:Login with facebook ; !

;
b-movies.gr rating
starstar

Gore
2
;

Users rating

(0 )

corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa