b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

28 Μαρτίου - 03 Απριλίου 2008

Την Παρασκευή ξεκινάμε με το AVENGING ANGELO σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στις 23:45 στο Mega. Μετά από λίγο έχουμε τη δραματική ταινία UNITED STATES OF LELAND επίσης σε πρώτη προβολή στον ΑΝΤ1 (00:00) και ακριβώς την ίδια ώρα ο Tommy Lee Jones είναι HUNTED στο Mega. Στις 2:00 το Star προβάλλει το THE JOB και στις 2:15 στο Alter υπάρχει το HOUSE 2: THE SECOND STORY που ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη εβδομάδα. Στις 3:45 το Star προβάλλει πάλι το THE ADDAMS FAMILY για όσες και όσους το έχασαν τις προηγούμενες βδομάδες.

Το Σάββατο τα μεσάνυχτα υπάρχει το BIG FISH στο Mega και στις 00:30 στην ΕΤ3 το ερωτικό θρίλερ CRIMINAL LOVERS. Στις 2:15 υπάρχει το RING OF DARKNESS στον Alpha και στις 2:45 στο Mega το χαβαλεδιάρικο EVIL ALIEN CONQUERORS. Ακριβώς την ίδια ώρα το Alter έχει μπαμ- μπουμ στο PAPER BULLETS.

Την Κυριακή στις 21:00 το Star ξαναπαίζει για πολλοστή φορά το εντυπωσιακό LARA CROFT: TOMB RIDER και στις 21:10 το κλασικό και ιστορικό AMICI MIEI (ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ) στην ΕΤ1. Στις 23:00 ο ΑΝΤ1 έχει σε πρώτη τηλεοπτική προβολή το THE ESCAPIST, ενώ τα μεσάνυχτα το Mega προβάλλει το θριλεράκι δράσης BEHIND THE SUN. Στις 23:00 στο Star δείχνει ξανά το σέξι θρίλερ JADE και στη 1:00 η ΝΕΤ έχει το θριλεράκι της σειράς A DANGEROUS AFFAIR. Στις 2:00 το Alter προβάλλει άλλο ένα θρίλερ (PRIMAL DOUBT) και το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στο Star στις 3:30 με το ενδιαφέρον BRUTE.

Τη Δευτέρα ξεκινάμε με σούπερ- χαβαλέ με Jackie Chan στο ACCIDENTAL SPY (Star, 21:00) και στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα υπάρχει το TO KILL A PRIEST με τον δικό μας, Christopher Lambert, στον ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα ο Alpha προβάλλει το BETRAYED και στις 3:30 το Star έχει το CONSEQUENCE.

Την Τρίτη στις 21:00 υπάρχει το DANTE’S PEAK στο Alter και τα μεσάνυχτα αξίζει Ο ΔΡΑΚΟΣ του Νίκου Κούνδουρου στην ΕΤ1. Από εκεί και πέρα εντοπίσαμε μόνο το μπαμ- μπουμ TAKEDOWN στις 3:00 στο Star. Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο μοιάζει το πρόγραμμα ταινιών της ημέρας!

Την Τετάρτη στις 23:15 αξίζει το MONSTER μόνο και μόνο για τις ερμηνείες και στη 1:00 υπάρχει το πολύ καλό THE REPLACEMENT KILLERS στο Mega. Στις 2:45 υπάρχει η περιπέτεια THE DOORMAN στο Star και στις 2:50 το Mega προβάλλει το αταίριαστο με την ώρα 3 NINJAS KNUCKLE UP, αλλά κάτι μου λέει ότι λίγα παιδάκια θα κάτσουν να το δουν!

Την Πέμπτη στις 21:00 το Star δείχνει το θρίλερ CELLULAR και αμέσως μετά το πολύ καλό TRAINING DAY. Στη 1:00 η ΝΕΤ έχει το χαζό THE STEPFORD HUSBANDS και στις 2:45 στο Star υπάρχει το 12 BUCKS και τίποτα άλλο!

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa