b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

14 - 20 Μαρτίου 2008

Την Παρασκευή ξεκινάμε με την κομεντί MEAN GIRLS στις 22:00 στο Star και στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα ο Alpha προβάλλει για πολλοστή φορά το LOST IN SPACE. Στις 1:50 πλάκα θα έχει η κωμωδία SNOWBOARD ACADEMY στο Mega . Στις 2:15 αξίζει το SHARK ATTACK 3: MEGALODON που είναι στο Alter και σε απαγορευτική ώρα (4:15) το Star προβάλλει το ADDAMS FAMILY VALUES για όποιους αντέξουν.

Το Σάββατο στις 13:45 έχουμε φαντασία για όλη την οικογένεια στο Star με το ESCAPE FROM ATLANTIS ενώ τα μεσάνυχτα το Mega προτείνει THE PEOPLE VS. LARRY FLYNT. Στη 1:00 το Star έχει το SPIDERS 2 και στις 2:00 έχουμε κατ’ αρχάς την περιπέτεια THE OUTFIT στο Alter και κατά δεύτερον το BROTHERHOOD III: YOUNG DEMONS στον Alpha σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Στις 2:50 αξίζει σίγουρα στο Mega το slasher του Sean S. Cunningham, THE NEW KIDS, ενώ το Star στις 3:00 δείχνει για άλλη μια φορά το διασκεδαστικό DOC HOLLYWOOD.

Την Κυριακή στις 23:15 το Star προβάλλει το CONSTANTINE και τα μεσάνυχτα στο Mega υπάρχει το ESCAPE FROM ABSOLOM. Στις 1:45 στο Star έχουμε HARLEM NIGHTS το οποίο συμπληρώνει μια απογοητευτική τηλεοπτική βραδιά.

Την Δευτέρα στις 23:45 έχουμε το νεανικό θρίλερ TANGLED στον Alpha και λίγο νωρίτερα (23:15) το DROP ZONE στο Star. Στις 1:00 αξίζει το EIGHT MILLION WAYS TO DIE στον ΑΝΤ1 και η επόμενη επιλογή είναι στις 3:30 στο Star και είναι το θριλεράκι PRETTY WHEN YOU CRY.

Την Τρίτη στις 21:00 το Alter έχει το INTOLERABLE CRUELTY ενώ στις 23:15 η ΝΕΤ προβάλλει για άλλη μια φορά το DANGEROUS GAME του Abel Ferrara. Στις 23:30 το Star έχει την περιπέτεια THE LAST RIDE, στις 2:15 το Alter προβάλλει το μπαμ- μπουμ CON GAMES και στις 3:30 το Star έχει το θρίλερ ABOVE SUSPICION.

Την Τετάρτη το Star κάνει καλή αρχή στις 21:00 με REPLICANT και συνεχίζει στις 23:00 με το BAIT. Την ίδια ώρα η ΝΕΤ έχει το κλασικό LEON ενώ στις 2:15 οι fans της Monica Bellucci θα θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο Alter και το L’ ULTIMO CAPODANNO. Τέλος, στις 3:15 το Star προβάλλει για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό την τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Roger Corman, FRANKENSTEIN UNBOUND.

Την Πέμπτη αξίζει σίγουρα το THE ISLAND στις 21:00 στο Star και αμέσως μετά στο ίδιο κανάλι υπάρχει το TEMPO. Τα μεσάνυχτα υπάρχουν Van Damme και Dennis Rodman στο DOUBLE TEAM στο Mega και στις 2:45 ο Van Damme επιστρέφει στο BLOODSPORT που προβάλλει το Star. Λίγο νωρίτερα (2:15) ενδιαφέρον έχει το THE LEGEND OF BILLIE JEAN στο Mega και την ίδια ώρα στον Alpha υπάρχει το υποσχόμενο SEXUAL LIFE.

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa