b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

15 - 21 Φεβρουαρίου 2008

Την Παρασκευή υπάρχουν σχετικά λίγες επιλογές, με πρώτη το μπαμ- μπουμ WHITE RUSH στις 1:45 στον Alpha.Στις 2:00 μοιάζει ενδιαφέρουσα η ταινία επιστημονικής φαντασίας UTOPIA που προβάλλει το Star και την ίδια ώρα το Alter προτείνει THE MUMMY LIVES του 1993.

Το Σάββατο υπάρχει μια σχετική βελτίωση, με πρώτη άξια αναφοράς ταινία στις 00:00 όπου και το Mega προβάλλει το γουέστερν του Sam Raimi THE QUICK AND THE DEAD. Την ίδια ώρα υπάρχει το HEAVENLY CREATURES στην ΕΤ1 και μισή ώρα μετά (00:30) υπάρχει η επιλογή της εβδομάδας, που ακούει στον κλασικό τίτλο AMERICAN NINJA και είναι στο Star. Στις 2:00 ο Alpha ξαναπαίζει το FARGO και την ίδια ώρα το Alter την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας THE OUTSIDER. Στις 2:30 έχουμε την περιπέτεια δράσης THE PERFECT WEAPON στο Star.

Την Κυριακή ξεκινάμε στις 14:50 με το χαβαλετζίδικο HIGH SCHOOL HIGH στο Mega και η επόμενη πρόταση είναι το AMAZONS AND GLADIATORS που προβάλλει στις 21:00 το Star. Αμέσως μετά (23:00) υπάρχει στο ίδιο κανάλι το KILL BILL Vol. 2, το οποίο για τον γράφοντα βλέπεται μόνο σε DVD και όχι στην TV και μάλιστα μαζί με το Vol. 1, αλλά όπως και να έχει το Star συνεχίζει ακάθεκτο με το AMERICAN NINJA 2 να προβάλλεται στις 1:30. Λίγο πριν (1:15) ο ANT1 έχει David Hasselhoff να πρωταγωνιστεί στο FUGITIVE RUN και στις 2:00 έχουμε και λίγο b-horror στο Alter με το SABRETOOTH.

Την Δευτέρα υπάρχει το THE SCORE στις 21:00 στο Star και τα μεσάνυχτα ο Alpha έχει προγραμματίσει τη δραματική περιπέτεια PUPS που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Στη 1:30 το Star προβάλει το άγνωστο αλλά με καλούς πρωταγωνιστές RED PHONE: CHECKMATE και στις 2:15 το Alter έχει την υποχρεωτική συνέχεια ενός φαινομενικά ατελείωτου franchise (SISTERTHERESA.COM 7). Τέλος, στις 3:45 το Star προβάλλει το βίαιο THE FIGHT για όσους αντέχουν τα ξενύχτια. Απλά να υπενθυμίσουμε για ακόμα ένα επεισόδιο των MASTERS OF HORROR σε επανάληψη τα μεσάνυχτα στο ΣΚΑΪ.

Την Τρίτη έχουμε Van Damme στο Alter στις 21:00 με το εντυπωσιακό HARD TARGET. Στη 1:30 το Mega έχει τρόμο σε παραγωγή Wes Craven με το THE BREED, ενώ το Star μας δουλεύει κανονικά, βάζοντας το εκπληκτικό A NIGHTMARE ON ELM STREET στις 4:15 τα ξημερώματα! Έλεος!

Την Τετάρτη αναγκαστικά συστήνουμε το MAVERICK (21:00, Star), μιας και οι επιλογές είναι τουλάχιστον περιορισμένες. Στη 1:30 πάλι στο Star έχουμε το UNDEFEATED και στις 3:30 στο ίδιο κανάλι το THE MANGLER 2, το οποίο όμως σχεδόν δεν βλέπεται και δεν το σώζει ούτε ο Lance Henriksen.

Την Πέμπτη έχουμε για πολλοστή φορά το 8 ΜΜ στο Mega στις 00:00 και λίγο αργότερα (00:15) ο Dolph Lundgren είναι στον Alpha με το AGENT RED. Τέλος, πάλι στον Alpha έχουμε το εξαιρετικά ενδιαφέρον ORDER OF DEATH με Harvey Keitel και Johnny Rotten στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αυτά για την ώρα

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa