b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

8 - 14 Φεβρουαρίου 2008

Μια από τις λίγες επιλογές της Παρασκευής είναι το διασκεδαστικό αλλά χιλιοπαιγμένο EIGHT LEGGED FREAKS στις 22:00 στο Star και στις 2:15 το HALLOWEEN 3 με Tom Atkins στο Alter. Στο Star την ίδια ώρα υπάρχει η περιπέτεια RED SERPENT και για τους σούπερ ξενύχτηδες στις 4:15 προβάλλεται για άλλη μια φορά το θριλεράκι PICTURE CLAIRE στο Star. Αρκετά νωρίτερα (1:15) ο Alpha προβάλλει το πολύ καλό θρίλερ THE JANUARY MAN.

Το Σάββατο ξεκινάμε με άλλη μια προβολή του THE DEVIL’S ADVOCATE (22:30, Star) και στις 00:45 το Mega έχει το Αυστραλέζικο θρίλερ MY HUSBAND MY KILLER. Στη 1:30 έχουμε δράση με Fred Williamson στο THE RAGE WITHIN που προβάλλει το Star και στις 2:00 υπάρχει επίσης δράση στο Alter με το OUTTA TIME. Στις 2:45 φαίνεται ενδιαφέρον το LONE STAR STATE OF MIND στο Mega ενώ στις 3:45 το Star προβάλλει το δράμα MIRKA που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα αναφέραμε, αλλά παίζει ο Franco Nero!

Την Κυριακή υπάρχει στις 21:00 η σέξι CATWOMAN (Star) και αμέσως μετά το FEMME FATALE για πολλοστή φορά (πάλι στο Star). Συνεχίζουμε με την κωμωδία JURY DUTY στις 00:45 στο Mega και στη 1:30 το Star έχει κλασικό Van Damme στο BLOODSPORT. Στις 2:00 το Alter έχει πολεμικές τέχνες στο VANISHING SON 4 και στις 2:30 το Star έχει το θριλεράκι OUT FOR BLOOD.

Την Δευτέρα υπάρχει το THE PERFECT STORM στις 21:00 στο Star αλλά την ίδια ώρα η ΕΤ1 προβάλλει το κλασικό THE FRENCH CONNECTION το οποίο λογικά θα προτιμήσουμε. Στη 1:30 το Star έχει προγραμματίσει το άγνωστο αλλά με ενδιαφέρον b-cast RED PHONE: MANHUNT και στις 2:15 το Alter έχει το SISTERTHERESA.COM 6 (επιτέλους, πόσα επεισόδια έχει το συγκεκριμένο franchise;). Τέλος, στις 3:45 το Star προβάλλει ξανά το υπέρ- βίαιο και εκπληκτικό KING OF THE ANTS του Stuart Gordon, το οποίο οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ανεύθυνα κατατάξει στην κατηγορία «Απαραίτητη η Γονική Συναίνεση», ενώ γνώμη μας είναι ότι είναι ο ορισμός ταινίας αυστηρά για ενήλικες. Μην ξεχνάμε βέβαια και την επανάληψη επεισοδίου των MASTERS OF HORROR στο ΣΚΑΪ.

Την Τρίτη υπάρχει η ταινία της εβδομάδας στη 1:30 στο Mega και είναι το FORTRESS του Stuart Gordon. Την ίδια ώρα το Star προβάλλει το θριλεράκι THE LOST ANGEL και στις 2:15 το Alter έχει το DELTA FORCE 3, ενώ νωρίτερα (00:15) στη ΝΕΤ υπάρχει το BAD COMPANY, το οποίο ελπίζουμε να μπερδέψουν με το ομότιτλο με τους Eric Roberts και Lance Henriksen. Παλιότερα το μπέρδεμα ήταν το ανάποδο! Τέλος, στις 3:45 υπάρχει στο Star η Βρετανική κωμωδία PAROLE OFFICER.

Την Τετάρτη οι ταινίες είναι είδος προς εξαφάνιση, αλλά μια από αυτές είναι το θρίλερ SKELETONS IN THE CLOSET (1:30, Star) με Treat Williams, ενώ το σχετικό ενδιαφέρον πρέπει να υπάρχει και στο THE INSPECTORS που είναι στις 2:15 στο Alter.

Την Πέμπτη, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι τηλεοπτικές επιλογές περιορίζονται στο BREAKING NEWS στις 2:15 στον Alpha και στο TOUGH LUCK που έχει το Star στις 3:30.

Τα λέμε την ερχόμενη εβδομάδα.

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa