b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

1 - 7 Φεβρουαρίου 2008

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου υπάρχει το χαβαλεδιάρικο HONEY WE SHRUNK OURSELVES νωρίς το απόγευμα (17:30) στην ΕΤ1, ενώ από τη βραδινή ζώνη ξεχωρίζει ελαφρά το θριλεράκι BLESS THE CHILD στις 23:00 στον Alpha. Στη 1:30 ο Alpha έχει άλλο ένα mainstream θριλεράκι, το SEPARATE LIVES και την ίδια ώρα στο Mega μια από τα ίδια με το HAPPY NOW?. Τέλος στις 2:15 ο Fred Olen Ray επιστρέφει στο Alter με το FINAL EXAMINATION, για πολλοστή φορά.

Το Σάββατο στις 13:45 το Star προβάλλει την ταινία φαντασίας για όλη την οικογένεια AN INDIAN IN THE CUPBOARD. Στις 00:30 υπάρχει το κλασικό SPELLBOUND του μέγα Alfred Hitchcock στην ΕΤ3 και στη 1:00 η περιπέτεια PHANTOM FORCE στο Star. Στις 2:00 έχουμε το υποσχόμενο TEEN MONSTER στο Mega και την ίδια ώρα κι άλλο μπαμ- μπουμ στο Alter με το SOMETIMES A HERO. Στις 2:45 υπάρχει για άλλη μια φορά το ατμοσφαιρικό THE BUNKER στο Star.

Την Κυριακή στις 21:00 υπάρχει το INDEPENDENCE DAY στον ΑΝΤ1 και την ίδια ώρα στο Star το HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS, που φαντάζομαι δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε στο πρόγραμμα των καναλιών για τα επόμενα 210 χρόνια! Στις 00:15 το Star προβάλλει το KOMODO VS KING COBRA και λίγο πριν (00:00) ο Leslie Nielsen είναι ο Άρχοντας του Σκότους στο DRACULA: DEAD AND LOVING IT που είναι στο Mega. Στις 2:00 το Alter δεν απογοητεύει τους φίλους της b-δράσης και προβάλλει το FORGIVE ME FATHER.

Τη Δευτέρα υπάρχουν ελάχιστες ταινίες, μια από αυτές όμως είναι η επιλογή της εβδομάδας. Πρόκειται για το LAKE PLACID που έχει προγραμματίσει ο Alpha ακριβώς τα μεσάνυχτα. Μοναδική άλλη επιλογή το SISTERTHERESA.COM 5 στις 2:15 στο Alter. Πάντως υπάρχει η πάντα αξιόπιστη λύση των MASTERS OF HORROR στο ΣΚΑΪ, έστω και σε επανάληψη για όσες και όσους έχουν δει το LAKE PLACID.

Την Τρίτη στις 21:00 υπάρχει το διασκεδαστικό BULLETPROOF στο Alter και στις 00:15 έχουμε το BEAUTIFUL CREATURES στη ΝΕΤ. Στις 1:15 στον Alpha έχουμε το THE PINK PANTHER STRIKES AGAIN και στις 1:30 η Shannon Tweed πρωταγωνιστεί στο ερωτικό θρίλερ FORBIDDEN SINS που είναι στο Mega. Στις 2:00 υπάρχει η περιπέτεια CONSEQUENCE στο Star, ενώ στο ίδιο ύφος είναι και το STREET KNIGHT στις 2:15 στο Alter. Τέλος, για τους ξενύχτηδες μοιάζει ελπιδοφόρα η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας MAXIMUM SURGE MOVIE στις 4:00 στο Star.

Την Τετάρτη αξίζει σε κάθε περίπτωση το CASTAWAY στις 21:00 στο Star, ενώ η επόμενη επιλογή έρχεται στο Alter στις 2:00 και είναι το πολυπαιγμένο HARD GROUND. Τέλος οι fans του μεγάλου Roger Corman δεν πρέπει να χάσουν το FRANKENSTEIN UNBOUND που ξαναπροβάλλεται στο Star στις 2:15.

Την Πέμπτη υπάρχει το UNDERWORLD στο Mega τα μεσάνυχτα και στις 1:45 το ξυλίκι AMERICAN KICKBOXER στο Alter. Την ίδια ώρα το Star προβάλλει το THE ADDAMS FAMILY και το Mega την προκλητική κωμωδία του John Waters A DIRTY SHAME.

Τα λέμε…

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa