b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

11 - 17 Ιανουαρίου 2008

Την Παρασκευή οι αθεράπευτοι νοσταλγοί των 80’s λογικά θα εκτιμήσουν το AMERICAN PIE 2 στις 22:00 στο Star και στις 1:40 υπάρχει το θρίλερ BELOW UTOPIA στον ΑΝΤ1. Στις 2:30 τα ξημερώματα έχουμε Lance Henriksen στο DREAM WARRIOR (Star) και λίγο πριν έχει ενδιαφέρον το θρίλερ Ολλανδικής παραγωγής HOUSE CALL στο Alter.

Το Σάββατο εξίσου λίγα πράγματα με ένα από αυτά να είναι το χιλιοπαιγμένο THE POSTMAN στο Star στις 22:30. Στις 2:00 ο ΑΝΤ1 έχει σε πρώτη προβολή την κωμική αστυνομική περιπέτεια PARTNERS και την ίδια ώρα στο Alter υπάρχει το θρίλερ NIGHT OF THE RUNNING MAN. Στο ίδιο ύφος στις 2:15 είναι το PALMETTO στο Star που αμέσως μετά προβάλλει το ALL THE WAY BOYS με Terence Hill και Bud Spencer (4:30).

Η Κυριακή παραμένει στα ίδια μέτρια επίπεδα με πρώτη επιλογή που κάπως ξεχωρίζει το EARTHSEA στις 21:00 στο Star που αμέσως μετά προβάλλει το ενδιαφέρον θρίλερ DOCTOR SLEEP. Στις 2:00 το Alter έχει ληστεία με Mickey Rourke στο FALL TIME και στις 3:00 μπορούμε να ξαναδούμε για άλλη μια φορά το EMMET’S MARK στο Star.

Την Δευτέρα ξεχωρίζει προφανώς το κλασικό και εκπληκτικό THE TERMINATOR τα μεσάνυχτα στον Alpha ενώ λίγο πριν (23:15) το Star (σύμφωνα με το πρόγραμμα) έχει προγραμματίσει πάλι το INFERNO με Jeff Fahey. Στη 1:30 υπάρχει το HAPPY NOW? στο Mega και στις 2:30 υπάρχουν δύο επιλογές. Πρώτη το .COM FOR MURDER του Νίκου Μαστοράκη στο Star και δεύτερη το FATHERS AND SONS στον Alpha. Λίγο νωρίτερα (2:15) το Alter παίζει το SISTERTHERESA.COM 2, το πρώτο μέρος του οποίου είχε προβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Τέλος μην ξεχνάμε άλλο ένα επεισόδιο των MASTERS OF HORROR στον ΣΚΑΪ ακριβώς τα μεσάνυχτα, το οποίο και είναι η επιλογή της εβδομάδας.

Την Τρίτη στις 23:45 η ΝΕΤ προβάλλει ξανά το δυνατό DANGEROUS GAME του Abel Ferrara ενώ στις 00:30 η ΕΤ3 έχει την ταινία φαντασίας για όλη την οικογένεια TRENCHCOAT από το 1983. Στις 1:15 στον Alpha υπάρχουν τα γιγάντια έντομα του STARSHIP TROOPERS, που όσοι δεν τα έχουν δει καλό θα είναι να το κάνουν. Στις 2:15 το Alter έχει δράση από το Χονγκ Κονγκ στο HERO OF TOMORROW και λίγο μετά (2:45) στο Star αξίζει το βίαιο THE SALTON SEA.

Την Τετάρτη ξεκινάμε με το θριλεράκι της σειράς THE MOTHMAN PROPHECIES στο Star στις 23:15 και συνεχίζουμε με την teen κωμωδία SLACKERS στο Mega στις 1:15 μετά τα μεσάνυχτα. Στις 2:00 έχουμε βαρεθεί να συναντάμε το FREQUENCY στο πρόγραμμα του Alpha και έτσι την ίδια ώρα λογικά θα προτιμήσουμε την περιπέτεια δράσης HONG KONG 97 στο Alter. Το κλασικό θρίλερ του 1986 THE MORNING AFTER κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στο Star στις 3:00 και την ίδια ώρα στο Mega το χιουμοριστικό SENSITIVE NEW AGE KILLER.

Την Πέμπτη στις 17:30 η ΕΤ1 έχει για άλλη μια φορά το LE GENDARME ET LES EXTRA-TERRESTRES (Ο Χωροφύλακας και οι Εξωγήινοι) με Louis de Funθs και στις 21:00 συστήνουμε το όχι και τόσο επιτυχημένο remake του κλασικού THE STEPFORD WIVES στο Star. Στις 22:45 το Star ξαναβάζει για πολλοστή φορά το OUT FOR A KILL και τα μεσάνυχτα στο Mega υπάρχει ο Christopher Lambert στην περιπέτεια THE POINT MEN. Η επόμενη επιλογή είναι στις 2:15 στον Alpha και είναι το MIDNIGHT CROSSING το οποίο και συμπληρώνει την τηλεοπτική εβδομάδα.

Μουδιασμένους μας βρίσκω…

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa