b-movies.gr - horror : sci-fi : exploitation : fantasy
Home
b-mission
b-news
b-movies
b-people
b-άρθρα
b-TV
b-events
Polls
Επικοινωνία
Φιλικά sites
Links
Search
Αναζητηση για:

Στην κατηγορία:


Valid XHTML 1.0 Transitional

horror : sci-fi : exploitation : fantasy

4 - 10 Ιανουαρίου 2008

Την Παρασκευή η πρώτη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι τα μεσάνυχτα και είναι ίσως η κορυφαία περιπέτεια με δράκους που έγινε ποτέ, το φαντασμαγορικό REIGN OF FIRE στο Mega. Την ίδια ώρα η ΕΤ1 έχει το COFFEE AND CIGARETTES για περισσότερη κουλτούρα και στις 00:30 το Star προβάλει την μαύρη κωμωδία DEAD MAN ON CAMPUS. Στις 2:15 στο Alter υπάρχει ατμοσφαιρικός τρόμος, ως είθισται Παρασκευή βράδυ, στο THE GATHERING.

Το Σάββατο πάλι τα μεσάνυχτα αρχίζουν όλα με πρώτο το DEATH ON THE NILE της Agatha Christie στο Mega και στις 1:15 το Star προβάλει την πολύ καλή κλασική κωμωδία του 1965 THE GREAT RACE. Στις 2:00 δύσκολα θα χάσουμε το HYBRID του Fred Olen Ray στο Alter, ενώ στις 2:30 υπάρχει το FREQUENCY στον Alpha για όσους δεν το πέτυχαν τις προηγούμενες 12.874 φορές που έχει προβληθεί!

Την Κυριακή των Φώτων, οι φίλοι των σκαραβαίων λογικά θα εκτιμήσουν το HERBIE RIDES AGAIN στην ΝΕΤ νωρίς το πρωί (8:00) και περίπου 12 ώρες μετά (21:00) μικροί και μεγάλοι μπορούν να αφεθούν στη μαγεία του LORD OF THE RINGS 2: THE TWO TOWERS που έχει προγραμματίσει ο ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα στο Star υπάρχει HERCULES του 2005 και στις 1:15 μετά τα μεσάνυχτα ο Alpha προτείνει το αστυνομικό θρίλερ DOUBLE TAP. Στις 1:45 έχουμε για άλλη μια φορά το καταπληκτικό WEEKEND AT BERNIE’S στον ΑΝΤ1 ενώ στις 2:15 ενδιαφέρον έχει το THE CREW στο Star. Την ίδια ώρα το Alter προβάλει το υποσχόμενο MANEATER του 1973.

Τη Δευτέρα στις 23:30 στο Star υπάρχει η ταινία καταστροφής INFERNO με Jeff Fahey και στις 1:30 το SCENES OF A CRIME στο Mega. Τα μεσάνυχτα επανέρχονται οι MASTERS OF HORROR στο ΣΚΑΪ, ενώ ενδιαφέρον φαίνεται να έχει το αστυνομικό SISTERTHERESA.COM στις 2:15 στο Alter. Τέλος, το Star επιμένει με Jeff Fahey και προβάλει το THE HIT LIST στις 2:45.

Την Τρίτη έχουμε JUST CAUSE στις 21:00 στο Star και αμέσως μετά μπαμ- μπουμ στο INSTINCT TO KILL με Mark Dacascos. Στη 1:30 το Mega έχει την περιπέτεια FROGMEN ενώ λίγο πριν (1:15) ο Alpha αντιπαραθέτει το THREE HEROES. Τέλος, στις 2:15 το Star έχει τον αγαπητό Lorenzo Lamas στο LETHAL.

Την Τετάρτη ξεχωρίζει το μοντέρνο THE ITALIAN JOB στις 21:00 στο Star και στις 22:00 το LAST MAN STANDING στο Alter για τρελό μπαμ- μπουμ και Bruce Willis εναντίον Christopher Walken. Στις 00:45 οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν πρέπει να χάσουν το MIKE BASSET: ENGLAND MANAGER στο Mega και το ίδιο ισχύει για τους φίλους των πολεμικών τεχνών που λογικά θα εκτιμήσουν το ντοκιμαντέρ THE ART OF ACTION: MARTIAL ARTS IN MOTION PICTURE που είναι επίσης στο Mega στις 2:30. Πριν από αυτό ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και το θρίλερ THE SECRET AGENT στις 1:00 στο Alter και σαν μπόνους υπάρχει και το SPACE COWBOYS στις 2:00 στον Alpha.

Την Πέμπτη ξεχωρίσαμε στις 23:30 το SPECIAL FORCES USA στο Star, αλλά η επιλογή της εβδομάδας πρέπει να είναι το κλασικό spaghetti γουέστερν ADIOS DJANGO με Franco Nero στις 1:45 στο Alter. Αργότερα έχουμε τη μαύρη κωμωδία STARK RAVING MAD στις 2:30 στο Mega ενώ υπάρχουν και αιμοβόρα τέρατα στις 2:45 στο Star με το GARGOYLE’S REVENGE.

Μια χαρά η πρώτη τηλεοπτική βδομάδα του 2008!

Login Username:

Password:



Login with facebook Δεν είστε μέλος; Γραφτείτε εδώ!

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
corner © 2006-2024 b-movies.gr - Copyright notice - User Agreement - Privacy Policycorner
Created by thanpa